계정 삭제gyejeong sakje

Account verwijderen

Deze vertaling is bedoeld voor het gemak. Bij verschillen is de Engelse versie leidend.

Account verwijderen

Wanneer je je account verwijdert, stopt de toegang meteen, wordt een actief abonnement opgezegd, wordt je tokensaldo op nul gezet en worden je gegevens van TOPIK-oefentoetsen verwijderd. 7 dagen lang staat het e-mailadres in de wacht: het kan niet worden gebruikt om in te loggen of een nieuw account aan te maken. Gedurende die 7 dagen wordt de rest van je account (inloggegevens, profiel en avatar, leermappen en opgeslagen items, gegevens over je leergebruik, berichten, reacties en afbeeldingen in de community, en toestemmingsgegevens) zonder toegang bewaard. 7 dagen na je verwijderverzoek worden het account en die gegevens definitief verwijderd (het verwijderen gebeurt één keer per dag, dus het kan tot een dag langer duren).

Sommige gegevens moeten wettelijk worden bewaard. Gegevens over betalingen, terugbetalingen en tokenaankopen worden 5 jaar bewaard, zoals vereist voor gegevens over contracten, betalingen en levering onder de Koreaanse wet op consumentenbescherming bij elektronische handel. We verwijderen je naam en e-mailadres daaruit, bewaren die apart en koppelen ze alleen aan een interne ID die niet meer met een account overeenkomt. Na 5 jaar worden ze verwijderd. Paddle, onze Merchant of Record, bewaart zijn eigen bestel- en factuurgegevens volgens zijn eigen privacybeleid. Terugbetalingen worden afgehandeld zoals beschreven in ons Terugbetalingsbeleid.

Je rechten

Je kunt een export of verwijdering vragen van de persoonsgegevens die we over je hebben, behalve gegevens die we om wettelijke of veiligheidsredenen moeten bewaren. Stuur verzoeken naar info@lingolabkorean.net.

Accountgegevens

Als je je aanmeldt, bewaren we je e-mailadres, weergavenaam (de naam die je bij het aanmelden invult), wachtwoord en websitetaal. Je wachtwoord wordt door onze inlogdienst (Supabase) alleen bewaard als onomkeerbaar versleutelde waarde (hash); ook wij kunnen je oorspronkelijke wachtwoord niet zien. Als je je aanmeldt met Google of Facebook, ontvangen we van die dienst je naam, e-mailadres en het adres van je profielfoto. Je kunt deze gegevens bekijken, bewerken of laten verwijderen.

Als je je met Facebook hebt aangemeld en alleen de koppeling tussen LingoLab Korean en je Facebook-account wilt verbreken, open dan Facebook-instellingen > Apps en websites, selecteer LingoLab Korean en kies Verwijderen. Je LingoLab Korean-account wordt hierdoor niet verwijderd; volg de stappen op deze pagina om het te verwijderen.

Privacybeleid